skip to Main Content
+36 30 229 82 57 honeylodging@gmail.com

Zásady ochrany osobných údajov

 

Naša webová stránka je https://honeylodging.com.

Kontaktné informácie

Naša adresa je: 4200, Hajdúszoboszló 34 József Attila Street.

Telefón: +36 30 229 82 57

E-mail: honeylodging @ gmail .com

 

(„Ubytovanie“)

Hotel rešpektuje práva jednotlivých klientov, to preto pripravila nasledujúce informácie pre správu dát, ktorá je elektronicky alebo na oficiálnych stránkach ubytovacieho zariadenia je tiež k dispozícii na papieri.

Hotel ako správca údajov vyhlasuje, že pri spracovaní údajov koná v súlade s ustanoveniami nasledujúcich zákonov.

Zásady správy údajov sú v súlade s právnymi predpismi v oblasti správy údajov. Bol vypracovaný so zreteľom na ustanovenia týchto právnych aktov:

▪ CVIII z roku 2001 Zákon o určitých otázkach služieb elektronického obchodu a služieb informačnej spoločnosti ( Eker . Tv .)

▪ XLVIII. Zákon o základných podmienkach a určitých obmedzeniach ekonomickej reklamy ( Grt .)

▪ CXII. Zákon o slobode informácií a slobode informácií ( Info . Tv.)

Údaje o ovládači a procesore

Tento informačný hárok poskytuje všeobecné informácie o správe údajov počas Služieb poskytovaných hotelom. Z dôvodu rôznorodosti požiadaviek hosťa sa spôsob, akým sa môžu s údajmi manipulovať, môže niekedy líšiť od týchto informácií, takéto zmeny sa môžu urobiť na žiadosť hosťa a hotel o ňom vopred informuje presný spôsob. Hotel poskytne informácie o akomkoľvek spracovaní údajov, ktoré nemusia byť zahrnuté do tohto informačného listu pred takýmto spracovaním.

Osobné údaje budú majetkom spracovávané iba na vopred určený účel po dobu nevyhnutnú na uplatnenie jeho práv a splnenie jeho povinností. Hotel spracúva iba osobné údaje, ktoré sú potrebné na splnenie účelu správy údajov a sú vhodné na tento účel.

Platnosť právneho vyhlásenia obsahujúceho súhlas maloletého mladšieho ako šestnásť rokov musí schváliť alebo následne schváliť jeho zákonný zástupca.

Vo všetkých prípadoch, keď Poskytovateľ používa údaje poskytnuté na iné účely ako na účel pôvodného zberu údajov, informuje o tom dotknutú osobu, požiada o jej predchádzajúci výslovný súhlas alebo mu dá možnosť zakázať jej použitie .

Osobné údaje získané hotelom v priebehu správy údajov sú známe iba osobám, ktoré konajú v mene hotela a majú povinnosti súvisiace s takouto správou údajov.

dátové Ošetrenie

Využitie ubytovacích služieb

Poskytovanie služieb medzi zúčastnenými stranami riadenie všetkých údajov o na základe dobrovoľných príspevkov a jeho cieľom je zabezpečiť poskytovanie služieb a komunikácie. S výnimkou výnimiek uvedených v jednotlivých odsekoch bude Hotel uchovávať osobné údaje uvedené v tejto časti po dobu, ktorá je v súlade s platnými daňovými a účtovnými predpismi a po uplynutí tejto doby bude vymazaná .

výhrady

V prípade online, osobných (papierových) alebo telefónnych rezervácií si hotel vyžiada / vyžiada od hosťa tieto informácie:

▪ krstné meno ,

▪ priezvisko ;

▪ adresa (mesto, PSČ, krajina);

▪ e-mailová adresa ;

▪ číslo mobilného telefónu

▪ typ kreditnej / debetnej karty / SZÉP;

číslo kreditnej karty / číslo kreditnej karty / karty SZÉP,

▪ Meno držiteľa kreditnej / debetnej karty / karty SZÉP;

▪ dátum vypršania platnosti kreditnej / debetnej / SZÉP karty ;

kreditná / debetná karta CVC / CVV kód ( Master Card od kariet firmy Card Validation Code as (CVC2) a Visa International Card Verification Value známy ako (CVV2) kontrolných čísiel.)

Ak potrebujete ďalšie informácie o správe informácií o rezervácii, kontaktujte e-mail na adresu honeylodging@gmail.com.

Formulár oznámenia, kniha návštev

Pri využívaní služieb hotela vyplní hosť formulár oznámenia hotela, v ktorom hotel súhlasí s tým, aby hotel poskytol nasledujúce povinné informácie vrátane splnenia svojich povinností podľa platných právnych predpisov (vrátane najmä zákona o cestovnom ruchu a dani z cestovného ruchu) a Spravujte ho na účely identifikácie hosťa, pokiaľ je príslušný orgán schopný overiť dodržiavanie povinností stanovených v príslušných právnych predpisoch.

Host podpisom prihlášky súhlasí s tým, že osobné údaje, ktoré mu boli poskytnuté vyplnením prihlášky, budú ubytovaným spracované a archivované za účelom uzatvorenia zmluvy a preukázania jej splnenia a splnenia v uvedenej lehote.

▪ rodina a krstné mená,

▪ adresa bydliska

▪ štátna príslušnosť (údaje spracovávané výlučne na štatistické účely a nevysledovateľné jednotlivcom)

▪ miesto a dátum narodenia

▪ identifikácia cestovného dokladu (pas)

▪ zariadenie dátum začatia a ukončenia postih

▪ Zaobchádzanie s nasledujúcimi údajmi o štátnych príslušníkoch tretích krajín je zákonnou požiadavkou:

▪ vízum , číslo povolenia na pobyt

▪ čas a miesto vstupu

▪ Štátny príslušník tretej krajiny: Každá osoba iná ako maďarský štátny príslušník, ktorý nie je štátnym príslušníkom členského štátu Európskeho hospodárskeho priestoru, vrátane osôb bez štátnej príslušnosti.

▪ Členské štáty EHP:

▪ sa členské štáty Európskej únie,

▪ Island, Lichtenštajnsko a Nórsko ako členské štáty,

▪ a Švajčiarska, rovnaké právne postavenie ako štát.

Poskytovanie povinných informácií hosťom je podmienkou používania hotelových služieb.

Podpisom prihlášky a návštevnej knihy hosť súhlasí s tým, že hotel bude spracovávať a archivovať všetky osobné údaje, ktoré mu boli predložené, vyplnením formulára žiadosti za účelom uzatvorenia zmluvy alebo preukázania jej splnenia alebo splnenia v lehote uvedenej vyššie.

Poskytnutím e-mailovej adresy v oznamovacom formulári majú hostia možnosť prihlásiť sa na odber informačného bulletinu o nehnuteľnostiach.

Informácie sa budú poskytovať na požiadanie e-mailom na adresu honeylodging @ gmail.com o informáciách spracovaných v súvislosti s oznamovacím formulárom a knihou návštev .

Podrobnosti o kreditnej karte

Informácie o dôchodku, kreditnej karte / bankovom účte / karte SZÉP poskytnuté pri rezervácii použije penzión iba v rozsahu a po dobu nevyhnutnú na uplatnenie jeho práv a splnenie jeho povinností. Dáta sú uložené v bezpečnom systéme mimo dosahu neoprávnených osôb. Prijmite všetky možné preventívne opatrenia, aby ste zabránili neoprávnenému prístupu. Do 72 hodín od odhlásenia sa informácie o karte natrvalo a neodvolateľne zničia.

Stránka na Facebooku

Táto nehnuteľnosť je prístupná prostredníctvom komunitného portálu Facebook.

Účelom správy údajov je zdieľanie obsahu na webovej stránke hotela. Stránka Facebook umožňuje hosťovi zúčastniť sa lotérie a získať najnovšie propagačné akcie .

Dotknutím sa odkazu „ Páči sa mi “ na Facebookovej stránke Nehnuteľnosti dotknutá osoba prispeje k uverejneniu správ a ponúk nehnuteľnosti na jej nástenke.

Informácie o správe stránky Facebook nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov a zásadách na stránke Facebook na adrese www.facebook.com.

Informácie o návšteve webovej stránky

Odkazy a odkazy

Webová stránka hotela môže obsahovať odkazy, ktoré nie sú prevádzkované hotelom, ale sú určené iba na informovanie návštevníkov. Hotel nemá žiadny vplyv na obsah a bezpečnosť webových stránok prevádzkovaných pridruženými spoločnosťami a nie je za ne zodpovedný. Pred odoslaním akýchkoľvek informácií na tieto stránky si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a vyhlásenie o ochrane súkromia stránok, ktoré navštívite.

Analytics, sušienky s

Penzión využíva analytický nástroj na sledovanie vašich webových stránok, ktorý vytvára sériu údajov a sleduje, ako návštevníci používajú tento web. Pri prezeraní stránky sa vytvorí súbor cookie na zaznamenávanie informácií o návšteve (stránky, ktoré navštívite, čas strávený na našich stránkach, údaje prehliadania, výstupy atď.), Ktoré nesúvisia s totožnosťou návštevníka. Tento nástroj pomáha zlepšovať ergonómiu webovej stránky, vytvárať používateľsky prívetivú webovú stránku a zvyšovať spokojnosť návštevníkov online. Táto nehnuteľnosť nepoužíva analytické systémy na zhromažďovanie osobných údajov . Väčšina internetových prehliadačov automaticky prijíma cookies, ale návštevníci majú možnosť ich odstrániť alebo automaticky odmietnuť. Pretože každý prehliadač je iný, návštevník môže individuálne nastaviť svoje preferencie súborov cookie pomocou panela nástrojov prehliadača . Ak sa rozhodnete neakceptovať cookies, pravdepodobne nebudete môcť na našom webe používať niektoré funkcie .

Remarketingový kód

Web používa sledovacie remarketingové kódy na sledovanie návštev konkrétnych stránok a v budúcnosti poskytuje cielené marketingové správy návštevníkom týchto stránok.

Na remarketing poistenie kódy sušienky návštevníci internetových stránok môžu zakázať vhodné nastavenie pre daný prehliadač.

súvislosť

Je možné, aby sa ktokoľvek obrátil na správcu nehnuteľnosti prostredníctvom e-mailu . Správy budú spracovávané vlastníctvom až do vyriešenia / zodpovedania žiadosti / otázky, archivácie na konci žiadosti / otázky a uchovania po dobu 5 (piatich) rokov.

data Security

Hotel bude uchovávať vaše osobné informácie v tajnosti a neposkytne ich žiadnej neoprávnenej osobe. Osobné údaje sú chránené najmä proti neoprávnenému prístupu, zmene, prenosu, zverejneniu, vymazaniu alebo zničeniu a proti náhodnému zničeniu, poškodeniu alebo nedostupnosti v dôsledku zmien v použitej technológii. Podniknete všetky bezpečnostné opatrenia na zabezpečenie technickej ochrany vašich osobných údajov.

Hotel si vyhradzuje právo v zákonom stanovených prípadoch poskytnúť osobné údaje, ktoré spracúva, príslušným orgánom alebo súdom bez súhlasu dotknutej osoby na požiadanie.

Práva a opravné prostriedky

informácie

Majetok poskytne na požiadanie e-mailovú adresu hotela alebo na svoju adresu informácie týkajúce sa tých istých údajov spracovaných subjektom údajov alebo v jeho mene do 30 dní odo dňa predloženia žiadosti, ich zdroj, účel, právny základ, trvanie spracovania údajov, názov, adresa a činnosti spracovateľa údajov v prípade spracovania, a ak sa osobné údaje dotknutej osoby zasielajú, právny základ a príjemca prenosu údajov .

V prípade možného odmietnutia poskytnúť informácie hotel písomne informuje dotknutú osobu o ustanoveniach zákona, podľa ktorého bolo odmietnutie vykonané, a informuje dotknutú osobu o dostupných opravných prostriedkoch.

oprava

Ak osobné údaje nezodpovedajú skutočnosti a skutočné osobné údaje sú k dispozícii ubytovacej službe, ubytovacie údaje opraví osobné údaje.

Ubytovacie služby informujú dotknutú osobu o oprave a každej osobe, ktorej mohli byť údaje už predtým zaslané na účely správy údajov. Od notifikácie sa možno upustiť, ak nie sú dotknuté oprávnené záujmy dotknutej osoby z hľadiska účelu spracovania.

Oprava žiadosti, lehota na vybavenie žiadosti a možnosť nápravy sa riadia ustanoveniami informačného odseku.

Odstrániť a uzamknúť, protestovať

Výmaz a blokovanie osobných údajov a akékoľvek námietky proti správe údajov sa riadia ustanoveniami zákona o ochrane údajov.

Súdne vymáhanie

V prípade porušenia jeho práv môže dotknutá osoba podať žalobu proti ubytovacej službe. Právny postup sa riadi zákonom o ochrane údajov a ďalšími uplatniteľnými právnymi požiadavkami.

odškodnenie

Ubytovacia služba zodpovedá za škodu spôsobenú druhému nezákonným spracovaním údajov dotknutej osoby alebo porušením požiadaviek na bezpečnosť údajov. Medzi zúčastnenými stranami cez ubytovania je tiež zodpovedný za škody spôsobené spracovateľovi údajov. Hotel nenesie zodpovednosť, ak preukáže, že škoda bola spôsobená neodôvodniteľnou príčinou mimo rozsahu správy údajov. Škodu nie je potrebné nahradiť, pokiaľ je to dôsledkom úmyselného alebo hrubého zanedbania zo strany poškodeného.

Ostatné ustanovenia

Hotel si vyhradzuje právo vykonať zmeny týchto informácií.

Hotel nenesie žiadnu zodpovednosť za presnosť informácií poskytnutých návštevníkmi webových stránok alebo hosťami.

Môžete sa obrátiť na Národný úrad pre ochranu údajov a slobodu na adrese 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22 / C. Webová stránka: www.naih.hu